Activiteiten week van de RIE

De Week van de RI&E, 13 t/m 17 juni 2016

Deze week is een initiatief van het Steunpunt RI&E-instrumenten in samenwerking met de sociale partners om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E. Het thema is deze keer “Oog voor uw werknemers” en gaat in op de verantwoordelijkheid van werkgevers om samen met hun medewerkers een gezonde en veilige werkplek te creëren.

Ook Bedrijfsmaatschappelijk Werk Midden Nederland levert een bijdrage aan het bevorderen van gezonde en veilige werkplekken in psycho-sociaal opzicht. Mirjam Harthoorn is geaccrediteerd om te werken met ‘de wetenschap van werkgeluk’ en werkgeluk metingen af te nemen, tools in te zetten ter verbetering, en om een Koerskaart Werkgeluk sessie te begeleiden. De activiteiten in het kader van de week van RIE bieden de mogelijkheid om te profiteren van haar kennis en ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker.

Activiteit nr.1: Kennismaking Koerskaart Werkgeluk

Maak als personeelsfunctionaris of manager vrijblijvend en gratis kennis met de Koerskaart Werkgeluk om te kijken of dit iets is voor uw organisatie of team. De Koerskaart Werkgeluk helpt collega’s  om samen pro-actief te werken aan het verbeteren van werkgeluk op een praktisch niveau. Schrijf je in voor 1 van deze data: Dinsdag 14 juni van 9:00-11:00 uur, Woensdag 15 juni van 9:00-11:00 uur of Donderdag 16 juni van 9:00-11:00 uur.

Activiteit nr. 2: Werkgeluk Inspiratie Consult

Wilt u als personeelsfunctionaris of manager meer leren over hoe u het werkgeluk van medewerkers op een hoger plan kunt brengen? Schrijf u dan in voor een gratis Werkgeluk Inspiratie Consult en laat u inspireren door algemene informatie te combineren met een persoonlijk gesprek over wat u bezig houdt rondom dit thema.
Leg een knelpunt voor of stel al uw vragen in een telefonisch consult in de week van de RIE met bedrijfsmaatschappelijk werker Mirjam Harthoorn

Neem contact op om u op te geven! Mail naar mirjam@bmwmiddennederland.nl

Nieuws archief