Over ons

Wat is Bedrijfsmaatschappelijk Werk Midden Nederland?

BMW Midden Nederland onderscheidt zich door maatwerk op gebieden als ziekteverzuim en re-integratie, stress, overspannenheid, burn-out en conflicten op de werkvloer. U kunt ons éénmalig inschakelen of bijvoorbeeld een regelmatig spreekuur voor uw medewerkers afspreken. U kunt ons inschakelen voor kortdurende individuele begeleiding of groepsgerichte cursussen, coaching of advies in een veranderingsproces. Wanneer u behoefte heeft aan een deskundige die mee wil denken over het bevorderen van het welbevinden van uw medewerkers, is BMW Midden Nederland uw partner.

BMW Midden Nederland kent de weg in deze regio. We onderhouden goede relaties en werken nauw samen met een groot aantal professionele instellingen op het gebied van hulpverlening, coaching en advisering.

Mirjam Sleijster:

Sinds 1999 ben ik werkzaam als maatschappelijk werker en heb ervaring op gedaan bij diverse organisaties. Ik ben sinds december 2013 ook licensed practitioner van Werkgeluk. Als bedrijfsmaatschappelijk werker (sinds 2012) wil ik mijn kennis en ervaring ook inzetten voor werknemers en werkgevers. Om talenten optimaal te benutten en een goede werksfeer te bevorderen. Mijn karakteristieke eigenschappen zijn een sterke mate van kwaliteitsbewustzijn en de drive om op een creatieve manier oplossingsgericht aan het werk te gaan. Zodat obstakels omgezet worden in uitdagingen. Samen met alle betrokkenen wil ik zoeken naar de situatie waarbij iedereen kan groeien en winnen. Integriteit, openheid en resultaatgerichtheid zijn hierbij voor mij sleutelwoorden.

Mirjam Sleijster, 06 – 20980602, mirjam@bmwmiddennederland.nl
combi banner

Ontvang het gratis E-Book en WerkGeluk Inspiratie Nieuws (eens per maand)