Gratis e-book Werkgelukkiger: in 5 stappen naar meer WerkGeluk

Wat voor cijfer zou jij jezelf geven voor je algemene werkgeluk? En begrijp je van jezelf met welke aspecten dat te maken heeft en wat je zou kunnen doen om je werkgeluk te vergroten?

In dit E-book ga ik je gratis een eind op weg helpen door je te vertellen over de 5 belangrijkste aanjagers van werkgeluk, zoals die uit wetenschappelijk onderzoek naar voren kwamen: Bijdrage, Overtuiging, Cultuur, Toewijding en Zelfvertrouwen.

Persoonlijk hou ik erg van praktisch toepasbare kennis, want als het te filosofisch of abstract is, haak ik af. Daarom geef ik je in dit E-book vooral veel praktische tips en stel ik prikkelende vragen die je aan het denken zetten. Daarmee kun je zelf al een heel eind komen, vooral wanneer je er eens over in gesprek gaat met collega’s of een leidinggevende. Mocht je persoonlijke coaching willen of een uitgebreide rapportage over jouw werkgeluk, of als team aan de slag willen in een werkgeluk inspiratiesessie, dan weet je me te vinden.

Vraag nu gratis dit e-book aan: Werkgelukkiger,  in 5 stappen naar meer werkgeluk! Vervolgens krijg je ook af en toe (eens per 3 a 5 weken) de Nieuwsbrief Werkgeluk, met tips en inspiratie, mocht je daar op enig moment geen behoefte meer aan hebben, dan kun jij je natuurlijk altijd weer afmelden. Alvast veel leesplezier en inspiratie toegewenst!

combi banner

Ontvang het gratis E-Book en WerkGeluk Inspiratie Nieuws (eens per maand)