Handige tools voor leidinggevenden

Handige tools voor leidinggevenden

We hebben enkele inzichtgevende checklisten ontwikkeld, deze kunt u gratis downloaden en uitprinten!

Met de gratis Stressklachten Check kunt u samen met uw medewerker in kaart brengen in welke mate er sprake is van stress. Ook goed om als team eens in te vullen. Kom vervolgens in actie om deze stress te bestrijden.

Met de gratis Stressoren en Energiebronnen Check kunt u wat gedetailleerder in kaart brengen welke aspecten energie kosten en opleveren. We kijken zowel naar werk als privé. Maak afspraken met de medewerker ter verbetering en spreek een follow-up af!

Verder zijn wij geaccrediteerd om te werken met de wetenschap van werkgeluk, waarbij ook assessments mogelijk zijn: uw medewerker vult een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst in, krijgt een persoonlijke analyse met activerende vragen terug en kan zelf aan de slag om zijn/haar werkgeluk te vergroten. Ook organisatiebreed of op teamniveau in te zetten. Dit geeft veel inzichten en helpt mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun welbevinden. Met aantoonbare resultaten op gebied van bijvoorbeeld productiviteit, ziekteverzuim, loyaliteit, teamcohesie etc. Deze assessment zijn tegen betaling in te zetten. Lees hier meer over werkgeluk.

Heeft uw medewerker hulp nodig bij het aanleren van vaardigheden zoals time management, assertiviteit, omgaan met feedback, etc. Of is er sprake van een stressvolle situatie (rouwverwerking, conflicten op het werk, echtscheiding, etc.)? Denk dan eens aan het inzetten van een begeleidingstraject door bedrijfsmaatschappelijk werk. Vaak zijn slechts 5 gesprekken voldoende om uw medewerker weer beter te helpen functioneren!

Bereikbaarheid

Mirjam Sleijster, 06 – 20980602,  mirjam@bmwmiddennederland.nl
combi banner

Ontvang het gratis E-Book en WerkGeluk Inspiratie Nieuws (eens per maand)