Nieuwsbrief werkgeluk in nieuw jasje

Inspiratie om zelf toe te passen

Met de Nieuwsbrief Werkgeluk wil ik je inspireren om jouw invloed te gebruiken om meer werkplezier te creƫren voor jezelf en anderen, of je nu medewerker, leidinggevende, HRM-functionaris of directeur bent. Je wilt af en toe geprikkeld worden om dit onderwerp op je netvlies te houden want je weet dat bewustwording de eerste en belangrijkste stap is.

Samen komen we verder

Soms kan het handig zijn als je wat ondersteuning krijgt, wanneer het tijd wordt voor actie. Bijvoorbeeld als je het werkgeluk wilt meten en verhogen, als je een inspiratiesessie over werkgeluk met je team wilt doen, een training zoekt rondom verzuimgesprek voeren of feedback geven. Of je zoekt een begeleidingstraject bij werkstress. In deze nieuwsbrief leer je die mogelijkheden van mijn kennis en ervaring ook een beetje kennen. Ehm…wat is bedrijfsmaatschappelijk werk?! Lees meer...

P.S. Heb je op een of andere manier het uittreksel van het boek van Jessica Pryce-Jones “Happiness @ Work” nog niet ontvangen of ben je het kwijt geraakt? Het is nog steeds gratis, dus mail me gewoon even!

Krijg jij de Nieuwsbrief Werkgeluk nog niet? Schrijf je snel in!

Nieuws archief