Nieuw aanbod: Teamdag Werkgeluk

Hoeveel PK is jullie werkgeluk?

De afgelopen maanden hebben Mirjam Harthoorn (bedrijfsmaatschappelijk werker) en Alma van Ramshorst (paardencoach) gewerkt aan het ontwikkelen van een Team dag Werkgeluk gebaseerd op de wetenschap van werkgeluk in combinatie met paardencoaching.

Samen gelukkiger aan het werk

Voor elk team is het goed om af en toe wat afstand te nemen van het werk en met elkaar te kijken naar wat goed gaat en wat beter kan. In de huidige hectische tijd van veel reducties en reorganisaties ligt hier niet altijd de prioriteit maar is dit juist essentieel zijn wij van mening: in voortdurend veranderende organisaties met telkens nieuwe bedreigingen en kansen is het van groot belang dat medewerkers goed met elkaar samenwerken.  Vanuit een positieve en proactieve houding elkaar helpen om gelukkiger te zijn in het werk en op de werkvloer en daardoor meer bij te dragen, effectiever te werken en een gezonde cultuur te hebben en te houden.

Grote impact

In 1 dag (6 uur, incl. verzorgde lunch) wordt een team (4-10 personen) aangesproken op het niveau van verstand en ervaren. Een unieke kans om op efficiënte wijze grote impact te krijgen op het vergroten van het potentieel in een team en in medewerkers individueel. Meer weten over de inhoud van de team dag Werkgeluk en waarom wij  met  werkgeluk, paardencoaching en bedrijfsmaatschappelijk werk aan de slag gaan tijdens een team dag, klik hier: TEAMDAG WERKGELUK

Start met pilot

Alma en Mirjam nodigen alle teams in Nederland uit om hen te helpen de puntjes op de i te  zetten in een pilot team dag. Teams die willen helpen met feedback kunnen zich opgeven om tegen een sterk gereduceerd tarief deze team dag Werkgeluk te doen. Uit alle teams die zich aanmelden wordt een team uitgekozen dat aan de pilot mag meedoen tegen het lage tarief. Aanmelden kan tot 19 december, begin januari wordt bekend welk team ‘gewonnen’ heeft. De uitvoering zal in het voorjaar van 2015 op een datum in overleg plaatsvinden op een mooie locatie met binnenbak in Voorthuizen.  Teams die niet worden uitgekozen maar zich wel hebben aangemeld krijgen in 2015 wel een leuke korting als dank voor de moeite!

Direct aanmelden kan hier

Meer informatie via:

Mirjam Harthoorn          06-20980602      bmwmn@elanbarneveld.nl      www.bmwmiddennederland.nl

Alma van Ramshorst     06-10594248      alma@equivitae.nl                       www.equivitae.nl

 

Nieuws archief