Online coaching mogelijk

Landelijke dekking

Vanaf nu is het ook mogelijk om Bedrijfsmaatschappelijk werk in te zetten buiten de regio Midden Nederland. Medewerkers met psychosociale werkgerelateerde problemen kunnen door Bedrijfsmaatschappelijk Werk Midden Nederland nu overal in het land geholpen worden

. Dit is ideaal voor bedrijven of instellingen met meerder vestigingen, aangezien het reistijd en dus kosten scheelt. Vanuit Bunschoten en Barneveld werd de regio Midden Nederland bedient door afspraken op locatie of de kantoorruimtes van BMWMN.

Skypen met de hulpverlener

Dankzij de techniek van Skype is het mogelijk om met beeld en geluid, eventueel ondersteunt met de mogelijkheid om te typen, een gesprek te voeren met een bedrijfsmaatschappelijk werker. Deze online coaching kan een oplossing zijn voor medewerkers die op grotere reisafstand van het kantoor van BMWMN werken. Of het nu gaat om stressklachten, verwerking van een moeilijke gebeurtenis, frustraties over werkinhoud of samenwerking op de werkvloer, al deze werkgerelateerde problemen kunnen door enkele gesprekken met een bedrijfsmaatschappelijk werker sterk verbeteren.

Doelgerichte begeleiding

Natuurlijk is het ook mogelijk om een face-to-face afspraak te maken met een hulpverlener die oog heeft voor de belangen van zowel werkgever als werknemer. Op een doelgerichte manier wordt gewerkt aan het verbeteren van de inzetbaarheid van de medewerker en het voorkomen of bekorten van verzuim. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we kunnen samenwerken aan een gezondere cultuur, beter functionerende medewerkers en het verminderen van verzuim.

Nieuws archief